PLEMENIT GEST PREMIJERKE: Brnabićeva zaposlila suprugu Olivera Ivanovića!

Autor: alo.rs

Vesti

23.06.2018

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera SDP-a Olivera Ivanovića, počela je da radi u Vladi Srbije

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Milena i Oliver Ivanović sa sinom

Prema rečima odlično obaveštenog izvora bliskog Nemanjinoj 11, Ivanovićeva udovica zaposlena je u kabinetu premijerke Ane Brnabić. 

- Milena je počela da radi prošlog ponedeljka i veoma je zadovoljna. Premijerka Brnabić je takođe srećna što je bar na neki način uspela da pomogne toj hrabroj ženi, koja se lavovski bori nakon svega što je preživela - počinje priču izvor Alo!.

Milena se sa sinom Bogdanom odmah pošto je izgubila supruga preselila u Beograd jer jednostavno nije mogla da podnese život u Kosovskoj Mitrovici bez Olivera.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ana Brnabić

- Sada, kada je od tragedije prošlo pola godine, koliko-toliko je došla sebi i morala je da vrati svoj život u normalu i počne da radi. Vlada Srbije, sa premijerkom na čelu, koja čini sve kako bi se rasvetlilo ubistvo Olivera Ivanovića i otkrili počinioci i nalogodavci tog gnusnog zločina, odlučila je da i na ovaj način pomogne njegovoj supruzi. Na inicijativu premijerke, Mileni je data konkretna poslovna ponuda, a ona je to prihvatila bez dvoumljenja i veoma joj je zahvalna - kaže izvor.

Milena je završila istoriju umetnosti i biće deo tima koji se bavi kulturom i kreativnim industrijama.

Podsećanja radi, i ćerka bivšeg premijera Zorana Đinđića, Jovana (27), zaposlena je u Vladi Srbije. Ona je u timu Vlade Srbije za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, na poziciji koordinatorke za rodnu ravnopravnost i ljudska prava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorant

24.06.2018 12:56

Uh hocel morat dati sebe tome sto se naziva premijer za kontra uslugu