NA UDARU AMERIČKE ŠTAMPE: Patrik Ho u pritvoru do novembra, Jeremić strahuje da će otkriti sve o njihovim MILIONSKIM AFERAMA!

Autor: alo.rs

Vesti

22.06.2018

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićev poslodavac i prijatelj Patrik Ho, koji je u SAD uhapšen zbog pranja novca i milionske korupcije, pokušao je još jednom da dogovori kauciju, nakon što mu je tri puta odbijena i kako stvari stoje, najverovatnije će da bude zadržan u pritvoru narednih pet meseci, sve dok zvanično ne počne suđenje, u novembru.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Činjenica da ne može da izađe uz kauciju, učinila je nervoznim Vuka Jeremića, koji se pribojava da će izaći na videlo cela korupcionaška afera u čijem je sedištu upravo on, zbog čega je postao meta interesovanja svetske štampe.

Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić u teškoj je panici zbog svojih sumnjivih poslovnih veza sa tajkunom iz Hongkonga Patrikom Hoom i grupom međunarodnih kriminalaca uhapšenih u SAD pod optužbama za pranje novca i milionsku korupciju. Jeremić strepi da će Ho američkim istražiteljima otkriti detalje nekih od malverzacija u koje je i sam umešan.

Foto: Printscreen/scmp.com

Podsetimo, Patrik Ho i Šeik Tidijan Gadio uhapšeni su prošlog novembra u Americi u korupcionaškom skandalu od tri miliona dolara. Srpskoj javnosti poznati su kao bliski saradnici Vuka Jeremića i njegove organizacije CIRSD.

Bivši ministar unutrašnjih poslova Hongkonga Patrik Ho i bivši ministar spoljnih poslova Senegala Šeik Tidijan Gadio uhapšeni su u Njujorku zbog optužbi za davanje mita zvaničnicima afričke vlade.

Interesovanje svetske štampe ujedno i znači da javnost uskoro može da očekuje nove detalje ove milionske afere, a Jeremiću i njegovim saradnicima je sve teže da sakriju tragove i opravdaju svoju ulogu u ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Mica

22.06.2018 08:19

Otvara se pandorina kutija.

delije1389

22.06.2018 09:13

@Mica - Hajde da vidimo sta je sve ovaj bezgresni Jeremic muljao i dokle je stigao.

Mile

22.06.2018 08:20

I treba sve Jeremiceve afere da se razotkriju , dosta se skrivao !

Mićaga

22.06.2018 10:01

@Mile - Mile:Kako stvari stoje sve će se prevare Jeremića razotkriti.