SRPSKA LIGA HVALI STEFANOVIĆA: Uspešno se bori protiv narko mafije

Autor: Republika

Vesti

21.06.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska Liga poslala je poruku podrške ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću u borbi protiv kriminala. Liga je posebno pohvalila zajedničku akciju srpske i italijanske policije u kojoj je uhapšeno 20 članova organizovane bande koja se sumnjiči za krijumčarenje i prodaju kokaina.

RepublikaFoto: youtube.com/Srpska liga
Aleksandar Đurđev

- Tom akcijom poslata je jasna poruka da država nikada neće stati u borbi protiv organizovanog kriminala i narko dilera, za šta velike zasluge pripadaju celokupnom ministarstvu i Stefanoviću koji konstantno radi na jačanju saradnje sa stranim službama radi zaustavljanja narko mafije koja deluje u jugoistočnoj Evropi - navedeno je u saopštenju Lige koju predvodi Aleksandar Đurđev.

To nije jedini primer uspešnog rada MUP, kažu iz Lige, podsećajući i na veliku akciju u kojoj je prošlog meseca zaplenjeno 83 kilograma narkotika i uhapšeno 67 osoba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Predrag

21.06.2018 15:39

Svi gradjani Srbije pozdravljaju akciju policije.

Olivera

21.06.2018 15:45

Ministar Stefanovic je u saradnji sa medjunarodnim isntitucijama zaista pokazao efikasan rad u borbi protiv organizovanog kriminala.

Mane

21.06.2018 15:53

Sve cestitke za borbu protiv narko dilera,sigurnost nase dece je na prvom mestu..

Nina

21.06.2018 16:02

Stefanovica ne bi trebalo jos dugo godina sklanjati sa ovog mesta, jer veoma dobro obavlja svoj posao.