KOSTIĆ ULOŽIO 500.000 EVRA ZA IZGRADNJU PLAŽE U ISTRI

Autor: K. M.

Vesti

17.06.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Očekujemo najbolju sezonu dosad, a sa dolaskom "MK grup" i preuzimanjem "Kempinski Adrijatik" hotela u Savudriji očekujemo bar duplo više gostiju iz Srbije.

RepublikaFoto: Andrej Nihil
Istra

Ovim rečima je Tomislav Hrala, direktor prodaje i marketinga hotela "Kempinski" u Savudriji i Portorožu najavio početak sezone u ovom hotelu i to, ni manje ni više otvaranjem najluksuznije istarske plaže, u koju je Miodrag Kostić uložio oko pola miliona evra. Hrala naglašava da Istranima ne smeta dolazak srpskog biznismena, naprotiv.

RepublikaFoto: Andrej Nihil
Nina Badrić i Miodrag Kostić

- Ne može nam smetati neko ko investira i namerava da privlači turiste i podstiče razvoj čitave regije - ističe Hrala.

Uz plažu, na kojoj se radilo skoro 14 meseci, smešten je i obnovljeni "Bič bar", na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon sa pogledom koji oduzima dah. Upravo ovim investicijama "MK grup" pokazala je da namerava da strateški nastavi ulaganje u razvoj svog hotelskog sektora širom regiona.

RepublikaFoto: Andrej Nihil
Nina Badrić

 Zvanično otvaranje letnje sezone obeleženo je koncertom Nine Badrić i velikim vatrometom

- Istra je regija koja ima izuzetan turistički potencijal i kvalitetnu ponudu i kao takva nam je veoma privlačna za dalji razvoj hotelskog biznisa, rekao je Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema.

Zvanično otvaranje letnje sezone u hotelu "Kempinski Adrijatik" obeleženo je koncertom Nine Badrić i velikim vatrometom, a svečanosti su pored gospodina Kostića, prisustvovali i gradonačelnik Umaga Vili Basanese, predstavnici lokalne samouprave i medijske ekipe iz celog regiona. Podsetimo, ovaj luksuzni golf i spa-resort u Istri, smešten je nedaleko od Umaga, a prošle godine prešao je u vlasništvo jedne od najvećih srpskih kompanija "MK grup". Takođe, Kostić je pre dve i po godine pazario i "Kempinski" u Portorožu. 

RepublikaFoto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading