JANKOVIĆ MRTVOG OLIVERA KORISTI ZA PROPAGANDU!

Autor:

Vesti

16.06.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici Pokreta slobodnih građana (PSG) okupili su se danas ispred Predstavništva, povodom pet meseci od ubistva Olivera Ivanovića na Kosovu i Metohiji kako bi preko pokojnog političara, propagirali svoju politiku i optužili vlast za ubistvo.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Janković

Skupu je prisustvovao naravno lider PSG Saša Janković, koji nije dao ni jednu jedinu izjavu novinarima, već je konstantno ponavljao jedno pitanje:  "Ko je ubio Olivera Ivanovića?".

Novinarima se obratio Pavle Grbović, odbornik PSG u Skupštini Beograda, koji je istakao da su se predstavnici Pokreta okupili kako bi postavili pitanja - dokle se stiglo sa istragom, da li naši državni organi učestvuju u njoj i da li rezultata nema zato što su "nesposobni" da to učine ili zato što to ne žele da učine.

Podsetimo Janković je vlast optužio i za nestanak novinara  bez ikakvih argumenata, a najdalje su dogurali kada su tvitnuli da je novinar Stefan Cvetković ubijen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
HRCAK

16.06.2018 12:14

Ovaj mi isao na nerve i ranije--sada je preterao...

Zerdjo

16.06.2018 12:15

Ovaj je vec prevrsio svaku meru!!

gaga

16.06.2018 16:43

@Zerdjo - Vala je baš prevršio meru.

PetarPetar

16.06.2018 12:19

Jankovic ne bira sredstva za provokaciju!