Vučić: U širenje lažne vesti o zatrovanoj vodi umešano osam osoba!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ustanovljeno da je u priču o širenju lažne informacije da je voda u Beogradu zatrovana umešano osam lica.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će svi koji šire lažne vesti i uznemiruju građane Srbije odgovarati za to.

On je kao pomenuo nekoliko primera, a među nima i informacije koje su se pojavile u javnosti da je zatrovana voda u Beogradu, kao i nestanak novinara Stefana Cvetkovića, koji je pronađen živ i zdrav.

- Sva lica koja su učestvovala u vezi širenja lažnih vesti oko nestalog (novinara Stefana) Cvetkovića biće provedena pravdi, kao i ona koja budu tukla bila koga i budu zaustavljala autoputeve, međunarodne putne pravce... Svi će odgovarati - rekao je Vučić.

Precizirao je da je ustanovljeno da je u priču sa vodom umešano osam lica.

- Čestitam im na svemu tome što su izmišljali i činili protiv svoje države. Mi ćemo da se ponašamo odgvorno, a oni neka nastave da se ponašaju na isti način - naglasio je predsednik Srbije.

Poručio je građanima Srbije da mogu mirno da spavaju, a onima koji svašta pričaju da "mogu da idu na službene puteve i uživaju u suncu Makedonije, i u šopingu u Njujorku ili Istanbulu. . ".

- Sve je u redu, kao i sa beogradskom vodom, kao što je i u redu sa našim benzinom, što je kvalitetniji nego oni što imaju veću cenu“ - istakao je Vučić .

Poručio je da ova zemlja ide napred, brzo, ozbiljno i odgovorno, a onima koji ne žele da to vide - da neće uspeti da zaustave Srbiju na putu ka njenoj budućnosti, ma koliko ne voleli svoju zemlju, samo zarad ličnog prosperiteta i materijalnog dobitka.

Vučić je kazao da je prethodnih nekoliko dana, u skadu sa onim što je očekivano, Srbija bila izložena žestokim napadima, pokušajem urušavanja unutrašnjeg poretka, dodatnog razaranja institucija drzave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Vanesa

15.06.2018 15:40

Dobro je sto su drzavne sluzbe brzo pronasle vinovnike i jednog i drugog slucaja jer se sirenjem panike i laznih vesti cini velika steta nama obicnim gradjanima.

Mina

15.06.2018 15:43

Ne vidim koja je poenta da plasiraju ovakve lazi u javnost?

Maca

15.06.2018 15:47

Oni koji sire paniku i obmanjuju javnost treba da budu sankcionisani.

Fedor

15.06.2018 15:47

Sva lica koja su umešana moraju da snose odgovornost.