BRANISLAV MIHAJLOVIĆ, DJB: Konsolidovali smo se posle, cilj je da ostanemo u parlamentu

Autor: Tanjug

Vesti

09.06.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Dosta je bilo Branislav Mihajlović izjavio je da se DJB konsolidovao posle loših rezultata na beogradskim izborima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Branislav Mihajlović i Branka Stamenković 

Kako kaže, principi i program pokreta ostaju "isti kao što su bili pre dve godine".

Mihajlović je na vanrednoj skupštini DJB u beogradskom hotelu "Zira" kazao da pokret priprema novu strategiju za nastup na jesen koju će kako je rekao, obeležiti "vrući politički događaji".

- Uz očuvanje programskih načela i unapređenje imidža Dosta je bilo u javnosti, cilj je da DJB ojača, ostane parlamentarna stranka i pronađe način da uprkos medijskom mraku dopre do birača i uz pomoć njihovih glasova zauvek promeni Srbiju i od nje napravi zemlju u kojoj se lepo i rado živi - naveo je Mihajlović a preneo DJB. 

Navodeći da se Srbija pretvara u "koloniju jeftine radne snage", Mihajlović je kazao da DJB ima odgovornost da pronađe način da zaustavi taj proces. 

Poslanica Dosta je bilo Branka Stamenković ocenila je da su "partokratija, partijski parazitski sistem i potpuna transparentnost, brendovi DJB koje sada drugi imitiraju". 

- Dosta je bilo izazvao je tektonske promene na našoj političkoj sceni. Nametnuli smo teme od kojih su do tad svi bežali. Ta imitacija je najveći kompliment za sav naš minuli rad - ocenila je Branka Stamenković 

DJB na današnjoj vanrednoj skupštini bira članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora a rukovodstvo je predstavilo finansijski izveštaj za prošlu i finansijski plan za 2018. godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (71)

Loading
lna

09.06.2018 15:59

Eto i sami priznadose da su im jedini cilj zapravo fotelje.

KALVARIJA

09.06.2018 20:15

@lna - Čovek je ozbiljan prevaranti lopov sto je sada i potvrdio.

delije1389

10.06.2018 08:03

@lna - Dobre plate i fotrlje valda im je dosta bilo.

jovanka

09.06.2018 15:59

Sreća pa ćete samo još dve godine biti u parlamentu.