PUPS u koaliciji sa najjačom strankom SNS osnovao odbornički klub

Autor: Republika

Vesti

07.06.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sednici Skupštine grada Beograda, održanoj u četvrtak 07. juna, izabrani su gradonačelnik grada Beograda, zamenik gradonačelnika i članovi Veća.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Jovan Krkobabić

Partija ujedinjenih penzionera Srbije, PUPS, koja je na izborima bila u koaliciji sa najjačom strankom, SNS , imaće u novom sazivu svoj odbornički klub koga ce činiti 4 odbornika: Vera Paunović, Ivana Starčević, Miodrag Grdinić i Profir Rančić  predsednik.

PUPS će imati i jednog većnika, a to je dipl. pravnik Vladimir Jestratijevic. PUPS će kao i u proteklih 10 godina, biti aktivni učesnik u radu kako gradske skupštine  tako i gradskog Veća, boreći se za očuvanje ostvarenih prava za penzionere Beograda, poput besplatnog prevoza, kao i zaštiti svih ostalih socijalno ugroženih  kategorija.

PUPS će dati značajan doprinos u funkcionisanju grada Beograda, podržavajući i pokrećući inicijative koje će  popraviti kvalitet života svih građana Beograda, uvažavajući mogućnosti  budžeta grada Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Darko

07.06.2018 16:00

Svaka cast tu podrsku treba nadograditi i nastaviti u tom smeru!

Dacha

07.06.2018 16:17

Penzioneri znaju da se SNS iskreno zalaze za prava penzionera, zato im i pruza podrsku.

DARE

07.06.2018 16:22

Koalicija je pametan izbor.

Mita

07.06.2018 16:45

PUPS prepoznao koji tim ostvaruje najbolje rezultate i njima se pridruzio.