STEFANOVIĆ: SVI ODGOVORI O UBISTVU IVANOVIĆA KRIJU SE U PRIŠTINI!

Autor: Tanjug

Vesti

28.05.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Srbija više puta tražila da njeni istražni organi budu zvanično uključeni u istragu ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, prištinske vlasti su to uvek odbijale, izjavio je za Tanjug ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Nebojša Stefanović

- Prošlo više od četiri meseca od ubistva Olivera Ivanovića, a prištinske vlasti koje su preuzele snimke kamera, imale pristup svim potencijalnim svedocima i u potpunosti kontrolisale mesto izvršenja ovog zločina, kao i kompletnu forenziku, nisu nimalo napredovale u istrazi niti pokazale naročitu volju da se ubice otkriju - rekao je Stefanović reagujući na tvrdnje zamenika premijera takozvanog Kosova Envera Hodžaja. 

On je ponovio da je Beograd voljan da učestvuje u istrazi, jer želi da se ubice i organizatori pronađu.

- Uveren sam da bi istraga koja bi nepristrasno i profesionano bila sprovedena, ukazala da se svi odgovori kriju u Prištini - rekao je Stefanović.

Hodžaj je, naime, na svom tviter nalogu sinoć napisao da Beograd odbija da sarađuje sa Prištinom u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića i da se odgovori o ubistvu kriju u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading