"U JEREMIĆEVE LAŽI NIKO VIŠE NE VERUJE!"

Autor: Republika

Vesti

26.05.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista smatra da su pretnje koje je lider Narodne stranke Vuk Jeremić uputio predsedniku Srbije još jedan očajnički pokušaj da skrene pažnju javnosti sa činjenice da su mu glavni finansijeri završili u zatvoru i da je njegova stranka ispod cenzusa

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

U saopštenju za medije PS navodi da u Jeremićeve laži niko više ne može da poveruje, te da, umesto što preti Vučiću, "predsedniku koji uživa apsolutnu podršku naroda i koji se svaki dan bori za Srbiju", treba da nastavi da radi ono što jedino i zna, "da se provodi i opija po Menhetnu".

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić danas je najavio da će podneti tužbu protiv predsednika Srbije zbog, kako je rekao, povrede časti. 

Jeremić je na konferenciji za novinare naveo da sva istraživanja pokazuju da je stranka koju vodi najjača opoziciona stranka, da beleži konstanstan rast, ali i ocenio da su zbog toga na tu stranku učestali medijski napadi. 

Kako je rekao, poslednji napad na njega lično došao je od predsednika Republike, koji ga je nazvao šefom međunarodne lopovske bande.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Ana

26.05.2018 19:04

Čekajte samo još će i njega da uhapse zbog ove afere , moraće on da dokaže poreklo para koje ima na računu.

srecko

26.05.2018 19:13

Ja neznam sa tuzilastvo radi. Neverovatno.

Dexy

26.05.2018 19:15

Ma da, sto bi se Jeremic bavio aktuelnim problemima Srbije, kada moze da se bavi glupostima.

Iva

26.05.2018 19:21

Jeremić ima mnogo kajmaka, mutan je mnogo.