SKANDALOZNO! SERGEJ TRIFUNOVIĆ SAD POZIVA NA RUŠENJE: Dići u vazduh spomenik Nikoli Pašiću

Autor:

Vesti

22.05.2018

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović više ne zna gde udara! Ovog puta glumac se obrušio na spomenik Nikoli Pašiću za koji je rekao da ga treba dići u vazduh jer je nekadašnji predsednik Vlade Kraljevine Srbije i Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca bio, kako kaže, zlotvor.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

Trifunović, koji je svojevremeno poručio predsedniku Aleksandru Vučiću i drugima na vlasti da će im "pi*ati na grobove", skandalozni poziv na rušenje spomenika takođe je objavio na društvenoj mreži Tviter.

GLASOVI SE NE DOBIJAJU RUŠENJEM

- Dići u vazduh spomenik Nikoli Pašiću, jednom od najvećih zlotvora ovog naroda, koji je posejao zlo seme koje se najviše primilo - napisao je Trifunović na svom Tviter nalogu.

VESIĆ: Opozicija organizovano radi na rušenju kulturnih i istorijskih vrednosti, a posao koordinira Jeremić iz skupih restorana na Menhetnu

Ekspresna reakcija na poziv na nasilje i rušenje stigla je od gradskog menadžera Gorana Vesića, koji je za Srpski telegraf poručio da je ovakav potez Trifunovića žalostan.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Goran Vesić

- Očigledno je da se opozicija udružila da organizovano radi na rušenju svih kulturnih i istorijskih vrednosti u Beogradu, a posao koordinira Vuk Jeremić iz onih skupih restorana na Menhetnu. Vidim da se i Dragan Đilas opredelio sa svojim specijalnim jedinicama, poput Sergeja Trifunovića, da ruši spomenike, a Saša Janković ruši i uništava fontane. Očigledno im je to politika - kaže Vesić.

Čudi se, dodaje, kako nisu shvatili ništa na prošlim izborima.

- Izgubili su jer nisu ponudili nikakvu politiku građenja, već i dalje misle da se glasovi dobijaju tako što će da ruše nešto. Pritom, da bi bio podignut neki spomenik, o tome odlučuju nadležni organi, komisije i Skupština grada, ali očigledno Sergej Trifunović to ne razume i misli da može kao diktator da radi šta hoće, da sam odlučuje šta će da se ruši - ističe Vesić.

POLITIKA OPOZICIJE

Kako ocenjuje, to je "njihova zajednička politika da ruše spomenike i fontane, Beograd na vodi".

- Ali kako se ponašaju, tako i dobijaju glasove. Sve je to žalosno i nama kao vlasti odgovara da imamo takvu opoziciju jer niko normalan neće glasati za ljude koji bi samo nešto da ruše - zaključuje Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading