ĆOMIĆEVA BEZ KOMENTARA: Đilas razgovarao sa njenim protivkandidatima u DS

Autor: Tanjug

Vesti

21.05.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši gradonačelnik Beograda i predsednik Demokratske stranke Dragan Ðilas potvrdio je da je razgovarao sa kandidatima za predsednika te stranke, Branislavom Lečićem i Zoranom Lutovcem.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Bojkotuje Čomićevu?! Dragan Đilas

Ðilas je rekao da ti razgovori ne znače mešanje u unutarstranačke izbore demokrata, koji se održavaju 2. juna.

- Video sam se i s Branislavom Lečićem i sa Zoranom Lutovcem, jer su jasno rekli da vide DS u Savezu za Srbiju. Želeo sam da im kažem da su im vrata Saveza za Srbiju otvorena. Nisam imao ideju da se mešam u izbore u DS, niti bih to mogao da radim, izašao sam davno iz te stranke - kazao je Ðilas.

Lečić je, takođe, potvrdio da želi saradnju sa Ðilasom, ističući da se sa bivšim liderom demokrata video prijateljski i da nije primetio da se on na bilo koji način meša u izbore u DS.

- Kao i mi, i on razmišlja o budućem političkom delovanju - naveo je Lečić za "Večernje novosti".

Nedavno je i Lutovac rekao za "Blic" da jeste za saradnju sa Ðilasovim Savezom, jer su im birači "poručili da im se ne sviđa što je DS van njega, ali i da su neophodne suštinske promene u stranci".


Kandidatkinja za predsedničko mesto u DS Gordana Čomić nije želela da komentariše to što su njeni protivkandidati razgovarali sa bivšim partijskim šefom, ali je rekla da bi sa Ðilasovim Savezom za Srbiju sarađivala ukoliko bi došla na čelo stranke.

Sa druge strane, kandidat za potpredsednika DS, koji je inače u timu Čomićeve, smatra da je Ðilasov potez u "najmanju ruku neprimereno mešanje u izbore u DS", i dodaje da ta stranka "nikada nije bila na prodaju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading