ISTRAŽIVANJE O POSLEDICAMA BOMBARDOVANJA! Vulin: Učinićemo sve da se dođe do istine!

Autor: Tanjug

Vesti

19.05.2018

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije aktivno će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2018".

RepublikaFoto: Tanjug
Vulin o posledicama bombardovanja

- Vojska Srbije je to radila i odmah nakon 1999. godine, ali je to u jednom trenutku zaustavljeno i više se niko nije bavio tom zaista važnom temom, i za nas ali i za budućnost naše dece. Ministarstvo odbrane učestvuje u Komisiji koju je formirala Vlada Republike Srbije, ali će sa velikim zadovoljstvom učestvovati i u Komisiji koju je formirala Narodna skupština - rekao je Vulin.

Kako je rekao, Ministarstvo će dati sve podatke kojima raspolaže, i učiniće sve da se do istine dođe i da se zna kako će se posledice bombardovanja odnositi na sve nas, ali i ko je odgovoran za sve što se desilo.

Inače, Vulin je tokom manifestacije "Balkanski skosk prijateljsta 2018" skočio padobranom s 3.000 metara, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading