OPOZICIJA VIŠE NI SAMA SEBI NE VERUJE! SNS osvojila sve mandate u Mramorku!

Autor: epancevo.rs, Republika

Vesti

14.05.2018

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka osvojila je svih devet mandata u Savetu Mesne zajednice Mramorak, naseljenom mestu koje je, do ovih izbora, predstavljano kao "bastion" devastirane Demokratske stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbija stala uz SNS!

Srpska napredna stranka ovom pobedom nastavlja dobre rezultate na izborima u nizu, a podrška naroda, samim tim i rezultat - sve su bolji, jer narod vidi rezultate konkretnog rada i veruje u viziju Predsednika Aleksandra Vučića.

Posle beogradskih izbora i totalne bruke, slom Demokratske stranke nastavlja se i po manjim mestima. Čak i ono malo podrške, koju su imali među članstvom, osipa se i nestaje. Ni sami sebi više ne veruju.

Mramorčani su listom podržali listu SNS, koja će u sledećem mandatu voditi Savet MZ. Bitno je istaći, da je cela Demokratska stranka prethodnih mesec dana prodefilovala kroz Mramorak tražeći podršku za svoju propalu politiku. 

RepublikaFoto: twitter.com/demokrate
DS potpuno pao!

Zatvorena vrata i istina sasuta u oči bili su im znak da će na izborima doživeti težak poraz, te su osmisli taktiku poziva na bojkot izbora, što definitivno nije urodilo plodom.

Prvoplasirani na listi SNS dobio je podršku 435, a devetoplasirani čak 352 meštana Mramorka. Poređenja radi, na prošlim izborima za prvoplasiranog glasalo je 260, a za poslednji deveti član u Savetu dobio je podršku 171 sugrađana. Izlaznost na ovim izborima za par procenata je bila niža negona prošlim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (115)

Loading
Tamara

14.05.2018 07:17

Opozicije vise nema.

KALVARIJA

14.05.2018 08:16

@Tamara - Ovim su zapecatili svoju buducnost, nema ih na vlasti vise nikada.

sasa

14.05.2018 08:25

@Tamara - Dotakla je DNo!

mare1971

14.05.2018 07:17

Gradjani veruju u rad i ostvarene rezultate