"JOVANOVIĆ JE ISTROŠENI POLITIČAR I SLUGA STRANIH MENTORA"

Autor: Republika

Vesti

12.05.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku kada predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa Vladom Srbije vodi snažnu diplomatsku borbu u cilju postizanja kompromisnaog rešenja sa kosmetskim Albancima, ponovo su aktivirani udvorički elementi unutar srpske političke scene, saopštava Srpska lista.

RepublikaFoto: Tanjug
Čedomir Jovanović

Kako navode, Čedomir Jovanović, istrošeni političar i poslušnik stranih mentora u želji da se dodvori svojim sponzorima i "zaradi koji dolar od albanskog lobija, posetio je prištinu i recitovao na glas želje Albanacam, napadajući sopstrvenu državu i Srpsku listu".

- Raduje nas da ovaj oportunisa, koji je u Srbiji imao manje osvojenih glasova na izborima nego što je bilo nevažećih listića, napada Srpsku listu, jer to govori da smo na pravom putu zaštite srpskih nacionalnih i državnih interesa u vrlo teškim okolnostima koje vladaju na političkoj i društvenoj sceni na KiM - piše u saopštenju.

Takođe, navodi se i da "ne čudi što gospodin Jovanović nije upotao svoje domaćine gde je 40.000 Srba iz Prištine i 230.000 hektara sa celog Kosometa, ili zašto srpke povratnike napadaju i pljačkaju svakog dana, jer to nije tekst koji mu je naručen od mentora , kao što nas ne čudi što se u svemu slaže sa Albancima, a protiv interesa srpskog naroda".

- Srpka lista će kao i do sada uvek stajati uz svoj narod, svog predsednika i svoju državu Srbiju, a čedomir Jovanović, Aljbin Kurti i Enver Hodžaj neka nastave da pate što Srbe danas ne predstavljaju mekušci koji su nekada u Prištini radili u korist i po nalogu Albanaca i stranih sila, a protiv interesa Srba na Kosovu i Metohiji - navodi Srpska lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Gavrilo

12.05.2018 16:22

To znamo još od 2000 godine ko je Čeda i za koga radi.

Leonardo

12.05.2018 19:53

@Gavrilo - Samo da s ezapitamo odakle mu sve to sto ima jer nista nije radio sem sto je prosipao pamet i surovao sa mafijom.

marko

12.05.2018 16:33

Jovanovic je strani placenik nista drugo.

kosta

13.05.2018 01:47

@marko - Isto kao i Jeremic