SKANDALOZNE PRETNJE! Osim METKA, nema drugog rešenja za VUČIĆA?!

Autor:

Vesti

07.05.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KM Novine, srpski portal s Kosova preneo je uznemiravajući tekst u kome poziva na linč predsednika Srbije Aleksandara Vučića, nazivajući ga kriminalcem i zločincem. Prenosimo vam tekst u celosti, a pitanje je kome u prilog idu ovakvi tekstovi i šta se sa njima postiže?

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Aleksandar Vučić

"Mimo svih zakona koji su na snazi u državi Srbiji čiji je predsednik Aleksandar Vučić, on osiono, kiminalno i zločinački najavljuje da je spreman da učini korak za koji kaže da zna da mu neće biti oprošten i da se ogromna većina naroda sa njim nikada ne bi složila. 

Uprkos tome policija, sudovi i nadležni organi ne reaguju na zločin koji se odigrava pred očima čitave domaće javnosti. Šta narodu u tom slučaju ostaje kao rešenje za spas države i naroda?

Vučić je poručio je da nije spreman da Kosovo preda "nizašta" (a šta bi uopšte mogao da prihavti u zamenu a najbogazij i sveti deo državne teritorije?), ali zna da kakvo god rešenje da bude, to će, kako kaže, biti njegov kraj u politici, jer mu Srbi "nikada neće oprostiti svoju bolju budućnost".

Samo zbog ove, više nego uvredljive i ponižavajuće opaske, Vučić je sebe postavio u poziciju kriminalca i zločinca za kim se mora raspisati poternica, koji se mora uhapsiti i strpati u zatvor ili, narodski rečeno, u ludnicu iz kojih ne bi smeo da izađe narednih nekoliko decenija. Osim što najavljuje izdaju protiv koje je čitav narod, on ga još ponižava i vređa lažući o "boljoj budućnosti" koja će po njemu doći najstrašnijom izdajom ikada izvršenom u Srbiji. Takva odluka bi samo otvorila vrata konačnoj i nezaustavljivoj propasti države. Nije više pitanje šta želimo, šta treba probati i kako voditi politiku il ise postavljati prema ovome i onome...

Srpski narod je još jednom u istoriji doveden u bezizlaznu situaciju u kojoj svaki pojedinac mora da traži rešenje za nju. U atmosferi potpunog bezvlašća koje je Vučić sproveo, koje zapravo strogo kontrolišu Amerikanci, a naspram pretnji koje od samog Vučića otvoreno dolaze, ne postoji akt koji bi bio nelegitiman ako bi njegova svrha bila povratak vladavine prava i očuvanje državne nezavisnosti i integriteta.

U trenutku u kome se nalazimo, da li postoji drugo rešenje osim metka?

КМ Новине"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
sale

07.05.2018 12:07

Oni koji su uputili ove pretnje moraju odgovarati pred sudom

ceca

07.05.2018 12:13

Poziv na linč, ovo je strašno. Ko radi ovakve stvari? Nije važno ko je u pitanju.

Jana

07.05.2018 12:15

Ovo je strašno.

nina

07.05.2018 12:18

Ovakve izjave i poruke su sramne, strasne i za to mora neko da odgovara.