(VIDEO) MILANKA OTKRILA KAKO JE KARIĆ USPEO DA JE OSVOJI

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

05.05.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogoljub i Milanka Karić u braku su 40 godina, a u vezi 45 godina. Milanka je ispričala da je Bogoljub napravio strategiju da je zavede još kad je on imao 18, a ona 15 godina.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Šarmirao Milanku: Bogoljub Karić

- On napravio je strategiju. Imao je tada 18 godina, a ja 15. On je preko moje mame napravio strategiju, kako bi on ušao u kuću. Ja sam tada bila štreber. A onda sam jednom vozila motor i pala sam, a kola su nam se pokvarila, pa tata nije mogao ma odveze u bolnicu. U tom momentu je Bogoljub naišao, povezao me u Prištinu u bolnicu i tada je krenula ljubav - ispričala je Milanka pre par godina.

 

- Dragi moji, evo moja Mara i ja se i posle 4 decenije, grlimo i ljubimo, uz pevanje i igranje, i uživamo sa svojim unucima. Prema tome sve zavisi od nas samih, jer ako mi želimo, mi moramo da pobedimo sve i da budemo veseli i kad je dobro i kad je loše! Uvek da se trudimo da sačuvamo vedrinu, ljubav, zadovoljstvo a, posebno prema svojima najbližima i najmilijima - napisao je Bogoljub Karić na svom Fejsbuk profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading