VUČIĆ: ZABRANJENI SVI SKUPOVI U HRTKOVCIMA

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.05.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U Hrtkovcima u nedelju 6. maja neće biti nikakvih skupova", izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je država zabranila sva okupljanja tog dana.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Država je zabranila sve škupove u Hrtkovcima. Srbija neće u prošlost, već u budućnost. Srbija neće dozvoliti uznemiravanje stanovništva u bilo kojem mestu u našoj zemlji - dodao je predsednik.

- Srbija garantuje mir, bezbednost i stabilnost. Nikakvih nemira, sukoba i skupova neće biti u Hrtkovcima - rekao je predsednik novinarima u Beogradu.

On je zamolio sve političke stranke koje su za taj dan najavile okupljanja u Hrtkovcima da razumeju odluku države, jer država, kaže, ima pravo da zabrani okupljanja kada postoji mogućnost značajnijeg ugrožavanja javnog reda i mira.

Kako je rekao, meštane Hrtkovaca vise zanima otvaranje fabrika u Rumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (74)

Loading
sonja

04.05.2018 08:47

Ma šta će taj skup u opšte, nema svrhe.

Hana

04.05.2018 11:28

@sonja - Nema svrhe rganizovati ovakve skupove.

Dusanka

04.05.2018 08:51

Kad predsednik drzave mora da zabrani proteste u Hrtkovcima,na sta to da lici. Ako je MUP doneo odluku nema tog suda koji moze to da opovrgne i da donese drugaciju odluku.

StefanBrate99

04.05.2018 08:53

Vucic je potpuno u pravu, podrska!