KARIĆ POTVRDIO: Vraćam BK na male ekrane

Autor: Republika

Vesti

26.04.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogoljub Karić vlasnik BK televizije, potvrdio je da će se prijaviti za dodelu nacionalne frekvencije, ali ističe da je frekvencija koja se nudi na konkursu, zapravo, nasilno oduzeta frekvencija BK televizije.

Bogoljub Karić

- Te 2006. godine desilo se nešto što se nikad pre, a ni posle, nije desilo, a to je da je kordon policije “Koštuničine demokratske vlasti” izvršio teror nad BK televizijom i njenim elitnim novinarima. Udarili su tada na mlade, kreativne ljude koji su napravili televiziju koja je unela vedrinu i radost svakoj porodici u Srbiji. “Koštuničin” kordon policije prekinuo je rad takve televizije. Konkurisaćemo sada za nacionalnu frekvenciju i ispunićemo sve uslove, te očekujem da će komisija REM koja odlučuje o tome, profesionalno uraditi svoj posao i da će se BK televiziji vratiti mesto tamo gde je bila - potvrdio je Bogoljub Karić, gostujući na televiziji Prva u jutarnjem programu.

On napominje da interes otvaranja nove televizije nije ni moć ni zarada.

- Mi ne pravimo komercijalnu televiziju. Televizija koju bismo vratili bila bi nalik nekadašnjoj BK, ona bi bila porodična. Biće sve što je bilo na nekadašnjoj BK televiziji. Pravimo porodičnu televiziju, da tri generacije sede pred ekranom i da nema straha šta će se emitovati. Takav program svakako nije profitabilan, obezbedićemo dovoljno da se pokriju troškovi. Naš cilj je da ekonomski podižemo Srbiju. Mi poslujemo u svetu i želimo naša iskustva da prenesemo Srbiji - naglasio je Karić.

Govoreći o kadrovima koji bi podigli Novu televiziju, budući da je osnov nekadašnje BK postavio Aleksandar Tijanić, Karić napominje da u Srbiji postoje talentovani ljudi.

- Srbija je puna Tijanića, koji ne mogu možda da dođu do izražaja… Imamo izuzetno talentovane ljude, posebno mlade, ali nažalost to vidimo tek kada odu iz zemlje… - zaključio je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading