JEREMIĆA UHVATILO BESNILO: Ne može da podnese Vučićev uspeh

Autor: Republika

Vesti

26.04.2018

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Vučićevog uspešnog susreta sa hiljadama građana Niša, Vuka Jeremića, čoveka koji svakodnevno iznosi laži o predsedniku Srbije, dočekao je još jedan hladan tuš, koji nikako nije mogao da podnese.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Vuk Jeremić ogorčen!

Naime, juče je u Beogradu boravio prvi čovek EU, Donald Tusk, koji je o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u direktnom obraćanju svetskoj javnosti, izneo toliko pohvala i lepih reči da smo se s ponosom osećali građanima Srbije i možda po prvi put imali osećaj da nas je EU zaista prihvatila kao svoje. 

Donald Tusk je u emotivnom i nadahnutom govoru između ostalog rekao da je Aleksandar Vučić Srbin od krvi i mesa i da je teško biti veći Srbin od njega, istakao da je Vučić patriota i pragmatičar, te da ga doživljava kao svoju srodnu dušu. Tusk je istakao da je Aleksandar Vučić vizionar koji želi da ekonomski integriše ceo region. 

Donald Tusk je nastavio sa pohvalama na račun našeg predsednika i našeg naroda, istakavši da su čak i Nemci kroz istoriju naučili da je bolje da budu na našoj strani.

Tako lepe reči o predsedniku naše zemlje i o celom našem narodu, najteže su pale Vuku Jeremiću koji je u neverici gledao TV prenos i besan vređao Tuska i proklinjao dan kad je sleteo u Srbiju. Jeremić je odmah kontaktirao svoje funkcionere i besan penio: Tusk je lažov i nebitnjaković i hoću da to pišete po svim društvenim mrežama!

Uvredljivi tvitovi su se nizali, a jedan od upečatljivijih napisao je Jeremićev čovek Vladimir Gajić, koji je rekao da Tusk otvoreno lupeta i laže, te ga nazvao "evropskim trećeligašem", iako Tusk obavlja jednu od vodećih funkcija u EU.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
JovicaBabic84

26.04.2018 08:25

Jeremic se posle debakla totalno pogubio!

Zoran

26.04.2018 08:26

Jeremic gubi razum, ni sam vise ne zna sta ce da uradi od muke.

lidija

26.04.2018 12:50

@Zoran - Neka poseti psihijatriju

Bojan

26.04.2018 08:27

Jeremić i njegovi sledbenici su potpuno politički nokautirani.