JEREMIĆ LAŽE KAO POKVARENA HILARI!

Autor:

Vesti

25.04.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kori Levandovski, koji je godinu i po dana radio kao menadžer kampanje predsednika SAD Donalda Trampa, poručio je da je potpuna izmišljotina da je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobio milion dolara kako bi mu omogućio kontakt sa Trampom. On je Vuka Jeremića, koji je i izneo te navode, uporedio sa pokvarenom Hilari.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Vuk Jeremić

- Mnogo mi se sviđa ta priča. Ja tog čoveka (Aleksandra Vučića) u životu nisam sreo. Nikada nisam razgovarao sa njim, ali ako imate milion dolara da mi date, rado bih ih uzeo - rekao je šaljivo Levandovski komentarišući navode koje je nedavno izneo Vuk Jeremić na Tviteru.

STARI MODEL

Levandovski, koji je prekjuče u Beogradu učestvovao u diskusiji u organizaciji TGI grupe i NVO Ist vest bridž o Trampu i o tome kako vidi buduće odnose Srbije i SAD, objasnio je da je uoči dolaska u Beograd pre dva dana čuo tu priču koja ga je, očito, zabavila.

- Zaista ne znam odakle ta priča, ona je apsolutno na nivou lažnih vesti. To je kao kampanja Hilari Klinton. Sve što su radili je da su izmišljali stvari koje se nikad nisu desile - istakao je Levandovski.

NI TRUNKA ISTINE

Da su apsolutne neistine da predsednik Vučić ili bilo ko iz vlasti šuruje ispod žita sa Amerikancima, naglašava i Jovan Kovačić, koji je na čelu NVO Ist vest bridž i funkcioner Trilaterale.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Kori Levandovski

- Nema ama baš nikakve istine u takvim tvrdnjama i jako je ružno što neko poput Jeremića tako dočekuje u svojoj zemlji ljude koji su tu kako bi svojim savetima pomogli. Ne mora neko da voli vlast, ali bi trebalo svakako da gleda dobrobit svoje zemlje ispred svega - naglasio je Kovačić za Srpski telegraf.

Ni analitičara Dejana Vuka Stankovića ne čudi demanti Korija Levandovskog, kao ni Jeremićeva optužba na račun predsednika Vučića.

- Jednostavno, mnogo toga što Vuk Jeremić kaže nije tačno, ali se uprkos tome često ponavlja jer je deo opsesivne negativne kampanje protiv Vučića. Što se tiče odnosa Srbije i SAD, treba istrajno i naporno raditi i pre svega shvatiti komplikovani sistem lobiranja u političkom životu SAD - naglašava Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading