ŠEŠELJ ŠOKIRA: Izgleda da je Olivera Kovačević zaljubljena u mene

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

22.04.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SRS Vojislav Šešelj poručio je urednici Zabavnog programa RTS Oliveri Kovačević da će je kad-tad lično kazniti jer je na Javnom servisu, kako tvrdi, pozvala na njegovu likvidaciju!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
U svom stilu: Vojislav Šešelj

Kovačevićeva je prethodno u svojoj autorskoj emisiji "Da, možda, ne" na nacionalnoj televiziji emitovala niz foto-montaža sa precrtanim Šešeljevim likom.

Tema emisije bila je, inače, eskalacija nasilja i zločina nad ženama, a gost je bio Dragoljub Bekvalac, otac Nataše Bekvalac, što je Kovačevićeva iskoristila da optuži Šešelja da svojim govorima podstiče na porodično nasilje.

Kovačevićeva je rekla da smatra da je "skupštinsko nasilje" isto kao i nasilje u porodicama sa smrtnim ishodom, a da Šešeljevi govori koji su upućeni poslanici Aleksandri Jerkov podstiču ubistva žena?!?

Lider radikala za Informer kaže da Kovačevićeva nije neko ko je podoban da priča o nasilju nad ženama, a pogotovo ne da poistovećuje njegove govore sa ubistvima.

- Olivera Kovačević je jedna notorna profuknjača. Ona dozvoljava sebi ono što normalnim ljudima ne pada na pamet da rade. Snosiće odgovornost kad-tad. Kazniću je ja, i to lično... Mada, kad malo bolje razmislim, čini mi se da je ona tajno zaljubljena u mene i da je ovo samo način na koji želi da privuče moju pažnju... - naglašava Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading