ZBOG JEDNOG TVITA JEREMIĆ POVEO FOTOGRAFA U PRODAVNICU

Autor: informer.rs

Vesti

22.04.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić angažovao je ličnog fotografa da ga slika sa kesama iz Maksija, a onda je to postavio na Tviter

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić radi promocije spreman na sve

Vuk Jeremić je čovek koji je poznat po tome što svojim pratiocima na Instagramu i Tviteru svakodnevno hvali skupim i razuzdanim životom koji vodi, postavlja video snimke i fotografije sa raznih svetskih destinacija, objavljuje fotografije skupog stilskog nameštaja iz svog stana, a neretko pravi i direktne prenose na svom Instagram profilu dok sa društvom ispija šampanjac u noćnim klubovima, ili kao poslednji put, pravio je direktan prenos svoje lude vožnje po Americi, u Arizoni. 

Sve to bi bilo možda i normalno da je reč o nekom bogatom biznismenu, ili sinu bogatih roditelja. Ali, reč je o Vuku Jeremiću, političaru, koji je na državnim funkcijama proveo dugo godina, pa je jasno da je takvo samopromovisanje u najmanju ruku degutantno i sramotno, jer pokazivati narodu svoje bogatstvo i u isto vreme govoriti kako je baš on "borac za prava radnika i običnog naroda", nije nešto što ljudi poštuju i cene. 

Uostalom to govore i katastrofalni rezultati Jeremića i njegovog prebogatog partnera Dragana Đilasa na  beogradskim izborima. Da je Jeremić samoreklamer potvrdila je i saradnica Borisa Tadića, koja ga je upravo juče optužila za samoreklamerstvo i ličnu promociju.

Izgleda da je upravo to nateralo nekoga od Jeremićevih bliskih saradnik da ga posavetuje da se malo pokaže kao "običan, čovek iz naroda". Pa je Vuk Jeremić potrčao u prodavnicu, u "Maxi" i to, ni manje ni više nego u Kniću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (89)

Loading
Mica

22.04.2018 15:02

Jeremic je i ovaj put podbacio, sve je jeftina namestaljka.

kosta

22.04.2018 17:33

@Mica - Nista drugo no jeftina propaganda

mihajlo

22.04.2018 15:03

Ima se može se, sve smo mi to platili!

delije1389

23.04.2018 04:46

@mihajlo - Jos uvek placamo tesko zaradjenim novcem.