POMEREN DOLAZAK: Ivana Tramp sutra sleće u Beograd

Autor:

Vesti

19.04.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Tramp, bivša žena predsednika SAD Donalda Trampa, sutra stiže u Beograd u pre podnevnim časovima. Kako je Srpski telegraf ekskluzivno objavio, Ivana, koja sa američkim predsednikom ima troje dece, letom "Er Srbije" doleće direktno iz Njujorka, a istom rutom se srpskim avio-prevoznikom vraća u SAD u ponedeljak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bivša Trampova supruga provešće dva dana u Beogradu, gde će imati nekoliko sastanaka, za koje se nezvanično može čuti da su poslovne prirode, a na dan ili dva otputovaće kolima do Zagreba i potom se vratiti u glavni grad Srbije.

Sve vreme Ivana Tramp biće pod jakim obezbeđenjem. S njom stižu i agenti FBI i praktično ima tretman kao kad u posete inostranstvu idu američki zvaničnici najvišeg ranga.

Prema rečima sagovornika Srpskog telegrafa iz Beograda, tačan plan Ivaninog boravka u Beogradu, ruta kojom će se kretati, kao i mesta koja će posećivati, drže se u tajnosti, baš zbog bezbednosnog rizika koji je uvećan aktuelnim svetskim dešavanjima.

Ivana će u Beogradu imati nekoliko sastanaka, ali nije otkriveno s kim

- Ona će u Zagrebu prisustvovati jednom poslovnom događaju, te će zbog obaveza tamo provesti dva dana. Na relaciji Beograd-Zagreb putovaće kolima koja će, naravno, imati veliku pratnju. Srpske i hrvatske službe blisko sarađuju po tom pitanju - navodi naš izvor.

Spekuliše se i da će Ivanu tokom boravka u srpskoj prestonici na večeri ugostiti ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, ali naša redakcija nije uspela da potvrdi tu informaciju.

- S kim god da se sretne dok je u Beogradu, verujem da joj neće biti dosadno imajući u vidu da je poznata kao izuzetno vedra i druželjubiva osoba - kaže naš sagovornik koji se samo nasmejao na potpitanje da li će Ivana Tramp, osim poslovnih, imati i neke druge susrete s obzirom na to da je Donald Tramp s njom u odličnim odnosima, a poznat je kao neko ko je sklon tome da bliskim osobama poverava i političke zadatke (zeta Kušnera je slao da miri Izraelce i Palestince).

Iz braka sa Donaldom Trampom Ivana ima sinove Donalda Džuniora i Erika i ćerku Ivanku. Upravo brak sa Trampom Ivani je obezbedio američko državljanstvo s obzirom na to da je rođena u Češkoj. I. ŽIGIĆ

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading