MARTINOVIĆ PORUČIO JANKOVIĆU: Pokušaji rušenja ustavnog poretka - NEĆE PROĆI!

Autor: Tanjug

Vesti

16.04.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović, poručio je danas lideru Pokreta slobodnih građana Saši Jankoviću da neće uspeti pokušaji rušenja ustavno-pravnog poretka Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Martinović

PSG je ranije danas pozvao je poslanike koji, kako kažu, poštuju instituciju Narodne skupštine, da sednice organizuju "na slobodnim trgovima i ulicama".

- Poručujem Jankoviću, koji još uvek nije sprao barutne čestice sa svojih prljavih ruku, da ni on, ni Ðilas, ni Jeremić neće gledati krvoproliće, nasilje i nerede na ulicama Srbije, i da im u tome neće pomoći ni strani moćnici, ni domaći tajkuni, koji stoje iza očiglednog naređenja da se izazove haos u Srbiji - naveo je Martinović u saopštenju.

Prema njegovim rečima, ono što Janković, njegovi koalicioni partneri i nalogodavci pokušaja rušenja srpskog ustavno-pravnog poretka zaboravljaju, jeste da je narod jedini koji ima pravo da odlučuje u Srbiji, i da su građani svoje rekli na izborima - dali su svoj glas za mir i stabilnost, jaku, nezavisnu, suverenu i međunarodno uglednu Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Tanja

16.04.2018 18:55

Kako mu vec to nije jasno.

Koki

16.04.2018 19:01

Martinovicu samo opusteno. Uvek je Srbija imala takve olose poput Jankovica, kojima su dolari drazi od Srbije. Srecom da narod to prepoznaje i osudjuje takve.

LEXI

16.04.2018 19:03

Грађани су прочитали Јанковића ,Јеремића и Ђиласа да су њихови ментори негде преко океана и да директно раде против интереса целокупног Српског народа..

Uroš

16.04.2018 19:05

To je Jankovićevo viđenje demokratije,da ništa nije po zakonu.