SKUP ZAVETNIKA PROTIV AGRESORA! Sirija je danas nova pozornica za staru predstavu

Autor:

Vesti

14.04.2018

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski sabor Zavetnici poziva na skup podrške sirijskom narodu i državnom rukovodstvu predvođenim predsednikom Bašarom el Asadom povodom nelegalnog bombardovanja ove zemlje od strane SAD, Velike Britanije i Francuske.

RepublikaFoto: zavetnici.rs
Srpski sabor Zavetnici

- U znak solidarnosti sa narodom Sirije, pozivamo građane da se u nedelju, 15. aprila u 12 časova okupimo ispred ambasade Sirije u Beogradu, u ulici Aleksandra Stamboliskog 13. - saopštili su Zavetnici.

- Na isti način, 1999. godine, uz prethodnu medijsku satanizaciju i bez odobrenja SB UN bombardovana je SR Jugoslavija. U toj agresiji stradali su naši građani, rušene su naše škole, bolnice, porodilišta, mostovi i putevi… Rušen je suverenitet naše zemlje i sloboda našeg naroda, a Srbi su bili meta brutalne propagande. Sirija je danas nova pozornica za staru predstavu.

Zbog toga građani Srbije danas najbolje znaju sa kakvim se nedaćama suočava sirijski narod koji već godinama brani svoju samostalnost i državnost, prenosi govorisrbija.rs.

Uz Siriju je danas savesni deo čovečanstva koji želi mir i stabilnost u svetu, poštovanje međunarodnog prava i zaustavljanje agresije i stradanja. Pošaljimo poruku narodu Sirije da su građani Srbije uz njih i sa njima!“, oglasili su se Zavetnici na svom sajtu pozivajući na okupljanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading