ORLIĆ: Đilas, Janković i Jeremić dokazani zastupnici tuđeg interesa

Autor: Tanjug

Vesti

12.04.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsednistva SNS Vladimir Orlić ocenio je danas da Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Saša Janković, kao "dokazani zastupnici tuđeg interesa", Briselski sporazum tumače na isti način kao separatisti u Prištini, a sopstveni narod plaše glupostima o "uvođenju sankcija".

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Vladimir Orlić

- Nije ni tu ništa ''slučajno''. Što gore za Srbiju, po pravilu je za Ðilasa, Jeremića i Jankovića bolje, jer je usluga njihovog učešća tada, prosto - skuplja" - navodi se u Orlićevom odgovoru poslaniku Miroslavu Aleksiću, koji je u parlamentu pitao predsednika i ministra spoljnih poslova "da li znaju šta su potpisali u Briselu i šta su prihvatili potpisivanjem Briselskog sporazuma".

Aleksić, iz Jeremićeve Narodne stranke, tvrdi da je potpisivanjem Briselskog sporazuma prihvaćen pravni sistem nezavisnog Kosova na severu Srbije, a da je potpisano "još devet sporazuma koji su uglavnom bili na štetu Srbije".

- Kad potegnu pitanje ''nacionalnih interesa'', to je siguran znak da deluju u okvirima samog vrha sopstvenih cenovnika. Upravo taj cenovnik je jedino važan Ðilasu, Jeremiću i Jankoviću, sve ostale njihove ''vrednosti'' u suštini im vrede koliko jedan prljavi dnevni trač ili usputno čaršijsko naklapanje - istakao je Orić.


Prema njegovim rečima, "tajkunsko - lopovski kartel Ðilasa, Jeremića i Jankovića", međusobno "savezanih" zajedničkom pohlepom, kompleksom večitih gubitnika i nezajažljivom mrznjom prema Aleksandru Vučiću, sveo se u potpunosti na dokonu i politički jalovu redakciju trač-rubrike na nivou jednog "Tabloida".
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Što je Srbiji gore njima bolje: Saša Janković, Vuk Jeremić i Dragan Đilas

- Njihove neinteligentne laži su upravo na tom nivou, poput one najnovije o ''lobisti Levandonskom'', smišljene preko slamčice koktela, u kakvom ekskluzivnom hotelu, tokom plandovanja na jednom od bezbrojnih putovanja širom sveta. Ta putovanja plaćaju građani Srbije, a da ih niko za saglasnost nije ni pitao - navodi se u saopštenju.


Orić za Ðilasa, Jankovića i Jeremića, takođe, kaže da su "dokazani zastupnici tuđeg interesa, izlobirani za sve što novac može da plati, primeri servisa za pranje prljavih para koji hoda na dve noge, uslužni preko svake cene, a servilni gratis, ljudi duboko ogrezli u korupciju i verni ''konsultanti'' svih žderača suvereniteta Republike Srbije - takav je upravo besramni trio koji sam sebe smesta u kombije, dok gubi na stotine hiljada glasova godišnje, grca duboko ispod cenzusa i muca ''objasnjenja'' za očigledne tragove svojih prljavih usluga".

- U takvom životnom i ''radnom'' stilu tajkunsko-lopovskog trojca nalazi se i razlog zašto Briselski sporazum tumače na isti način kao separatisti u Prištini, a sopstveni narod plaše glupostima o "uvođenju sankcija" zbog izveštaja FATF - zaključuje se u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading