ZORANA PORUČILA OPOZICIJI: Dosta je bilo lažnih obećanja

Autor: Tanjug

Vesti

11.04.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, poručila je opoziciji da je kritikama na račun koncesije Aerodroma "Nikola Tesla" još jednom pokazala da, osim lažnih obećanja, nema šta da ponudi građanima, jer nema viziju razvoja nijedne privredne grane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zorana Mihajlović

- Od onih koji nemaju ni ideju ni viziju, niti elementarnog poštenja da ne napadaju ugovor koji će doneti 1,5 milijardi evra ulaganja i prihoda, nisam ni očekivala drugo nego da iznose kritike po principu - što gore, to bolje - saopštila je Mhajlovićeva.

- Za njih je bolji urušeni JAT od Er Srbije. Bolji im je Aerodrom ''Nikola Tesla'' sa profitom od 130.000 evra, koliko je bio 2013, nego sa profitom od blizu 30 miliona evra i dva miliona putnika više nego pre četiri godine - rekla je Mihajlovićeva povodom kritika koje je ranije danas izneo Pokret slobodnih građana.

Ona ističe da su to prepoznali i građani Srbije, dajući poverenje onima koji su pokazali da imaju viziju i rezultate, umesto onima čija su obećanja lažna, kritike bez argumenata i koji napadaju svaki projekat koji vodi bržem razvoju Srbije.


Mihajlovićeva je dodala da oni koji najavljuju da ugovor o koncesiji neće biti objavljen očigledno polaze od sebe ili od nečeg što su videli od prethodnih Vlada.

- Ova Vlada nema šta da krije i ugovor će biti objavljen kad se završi primopredaja sa koncesionarom - navela je u saopštenju potpredsednica vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading