VUČIĆ: SAMO NEKA SE TAČI JUNAČI

Autor: Tanjug

Vesti

09.04.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se bavi politikom mira i neće da se bavi puškama i oružjem, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić u odgovoru na pretnje Hašima Tačija.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Ne volim da se bavim puškama i oružjem kao Tači, nek on to radi. Ali nisu njegove puške razorile Srbiju, već neki avioni. A naše je da vodimo politiku mira - rekao je Vučić novinarima u Mostaru.

Tači je ranije danas rekao da će na navodne pretnje Srbije odgovoriti "puškama, kao i pre 19 godina".

Vučić je dodao da treba pažljivije čitati tu Tačijevu izjavu, gde on kaže da je pre 19 godina zauvek skinuta granica dve zemlje albanskog naroda.

- Treba pitati neke iz međunarodne zajednice šta o tome misle i da li je zbog toga napadnuta Srbija 1999. godine - primetio je predsednik Vučić.

Na nama je, kaže, da odgovorimo mirno, staloženo, strpljivo, da kažemo da želimo slobodu kretanja, razmenu znanja, da želimo veću trgovinsku razmenu.

- A oni neka govore šta im je volja… Ja da se junačim i pokazujem ko je jači, stvarno mi ne pada na pamet - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
Mrgud

09.04.2018 15:33

Vučić je sve lepo rekao!

Zoran

09.04.2018 15:37

Srbija nece nasesti na Tacijeve njegove provokacije!

Nikola

09.04.2018 15:38

Tači se baš junači ali time i pokazuje da je vreme da odgovara za ranije ločine koje je počinio na KiM. Srbija će mirnim putem sve rešavati.

Zoran

09.04.2018 15:38

Srbija ne zeli rat. Price o puskama Taci moze da zaboravi.