Kada bi izbori bili održani na Uskrs SNS bi osvojio...

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.04.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada bi parlamentarni izbori bili održani u nedelju, Srpska napredna stranka bi osvojila 56,7 odsto glasova, a sve ostale partije, izuzev SPS, ostale bi - ispod cenzusa.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
SNS bi odneo ubednjivu pobedu

Naime, najnovije istraživanje Faktor plus, koje je ta agencija uradila za Tanjug, pokazalo je i da bi SPS osvojila 9,5 odsto, a sve ostale političke stranke bile bi ispod cenzusa. 

Tako bi DS osvojila 3,8 odsto, Narodna stranka Vuka Jeremića 3,4 odsto, Dveri 2,8 odsto, SRS 2,6 odsto, Pokret slobodnih građana Saše Jankovića dva odsto, DS S 1,3 odsto i Dosta je bilo - jedan odsto.

PUPS bi osvojio 3,3 odsto, SDPS 2,8 odsto, a SNP Nenada Popovića 1,3 odsto.

Na parlamentarne izbore, ako bi oni bili u nedelju, izašlo bi 46 odsto ispitanika, 31 odsto ne bi izašao, dok 23 odsto ne zna i nema stav o tome.

Istraživanje agencije Faktor plus je sprovedeno telefonskom anketom i obuhvatilo je 1.100 ispitanika sa teritorije Srbije, bez Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading