PACOLIJEVA BRAĆA DAČIĆU ZA PETAMA!

Autor:

Vesti

03.04.2018

05:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde Ivica, tu i braća Pacoli! Izgleda da je multimilioner i aktuelni šef diplomatije samoproglašene države Kosovo Bedžet Pacoli naredio praćenje Ivice Dačića. Kako drugačije objasniti činjenicu da se braća Pacoli nađu na istim mestima gde se zatekne i ministar spoljnih poslova Srbije!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ivica Dačić

Dačić se, naime, juče požalio na TV Pink da mu se sve češće ukrštaju putevi sa braćom Pacoli. On je ispričao da se sa dvojicom njih naizgled slučajno našao na istom mestu.

- Krenuo sam za Kazahstan i u VIP salonu u Frankfurtu pre leta vidim ja neki tamo priča srpski. Dobro veče, kažem ja njemu, on meni isto na srpskom, kad se ispostavi da je u pitanju rođeni brat Bedžeta. Pitam ga gde ide, on mi kaže da ide za Italiju, a ja da idem za Kazahstan i tako... Vraćam se iz Kazahstana za Frankfurt, pored mene u avionu sedi drugi rođeni brat Pacolija. Ne znam koliko ih ima, ali sam u jednom momentu pomislio da nije sve baš slučajno - rekao je Dačić.

- Ja u Kazahstan, sretnem jednog brata, vraćam se, kad drugi brat sedi u avionu do mene - ispričao srpski ministar

Inače, Bedžet Pacoli se nedavno javno požalio da mu Dačić "kvari posao o svetu". Čim se on pohvali navodnim novim priznanjem Kosova, Dačić objavi ime države koja je opozvala priznanje ili se nikada nije izjasnila o tome.

- Na svakom zajedničkom skupu Bedžet Pacoli ima specifičan nastup. Tako se desilo na nedavnom okupljanju balkanskih zemalja u Sarajevu da sam izašao na dva minuta. On je to iskoristio da se požali kako ne zna šta da radi. Govorio je: ja idem i jurim, a Ivica poništava ta moja priznanja - naveo je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading