PRIŠTINA: Formirate ZSO? SVE ĆEMO VAS POHAPSITI!

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2018

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odluke Srpske liste da napusti kosovsku vladu i najave da će 20. aprila biti formirana Zajednica srpskih opština iz Prištine stižu nove pretnje hapšenjem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pretnje ne prestaju!

Samo dva dana nakon divljačke akcije hapšenja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića u kojoj je povređeno više od 30 Srba, prištinske institucije najavljuju nova hapšenja. 

Kosovski ministar infrastruktre Palj Ljekaj preti hapšenjem članovima Srpske liste ukoliko budu formirali Zajednicu srpskih opština.

 - Mogu biti privedeni u momentu kad budu protiv zakona i Ustava Kosova - rekao je Ljekaj za KTV i dodao da svaki korak vlada Ramuša Haradinaja sprovodi u saradnji sa državama Kvinte.

U Mitrovačkom domu danas će simbolično u 12:44 časova biti održana zajednička sednica odbornika 10 opština sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji na kojoj će biti predsevljen predlog za osnivanje Zajednice srpskih opština 20. aprila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Slobodan

28.03.2018 08:51

Samo neka probaju. Srbija više neće trpeti teror Prišine nad svojim građanima.

Rade

28.03.2018 08:52

Njihove pretnje ne mogu dovesti do mira i stabilnosti na KiM. ZSO mora zaživeti, jer to je jedan od uslova opstanaka Srba na Kosovu.

Nikola

28.03.2018 08:55

Samo neka preti Priština jer drugo ne zna. Ali, ne plaši se Srbija vaših hapšenja.

Vasa

28.03.2018 08:56

Neka probaju da hapse, ovog puta će biti mnogo žešći otpor.