VUČIĆ IZJAVIO PUTINU SAUČEŠĆE POVODOM TRAGEDIJE U KEMEROVU

Autor: Tanjug

Vesti

25.03.2018

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, povodom stravičnog požara u Kemerovu, u kome je stradao veliko broj ljudi i dece.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Primite moje iskreno saučešće povodom tragičnog događaja u Kemerovu, gde je stravični požar odneo veliki broj žrtava. Duboko nas je potreslo to što je među stradalima i mnogo dece. Molim Vas da porodicama poginulih, kao i onima koji još tragaju za svojim najbližima, prenesete moje iskreno saosećanje, a povređenima želje za brz oporavak - naveo je Vučić.

- Uveren sam da ćete im Vi i država Rusija, u ovim teškim trenucima, pružiti svu pomoć i podršku, ali ako Srbija kao mala zemlja, a veliki prijatelj, može da pomogne na bilo koji način, spremni smo da, u okviru svojih mogućnosti, to i učinimo - navodi se u telegramu saičešća koji je predsednik Vučić uputio šefu ruske države.


U požaru u tržnom centru u ruskom gradu Kemerovo, danas je, prema najnovijim podacima, stradalo 37 osoba, među kojima i više dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Mia

26.03.2018 11:27

Nije samo Rusiju potresla ova tragedija jer i Srpski narod saoseca sa Ruskim kao da je to pogodilo Srbiju.

Cudna suma

26.03.2018 11:28

Tragedija!

Mia

26.03.2018 11:28

Zaista velika tragedija. Iskreno saucesce bratskoj zemlji Rusiji.

Cudna suma

26.03.2018 11:29

Saucesce celom Ruskom narodu zbog gubitka zivota ovih ljudi.