(FOTO) SKANDAL: BATINAŠI VUKA JEREMIĆA PRETUKLI ČLANA SNS!!!

Autor: Republika

Vesti

24.03.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom Milenkovićem Mačkom, pretukla je u petak uveče člana SNS Dragana Mihailovića, saopštila je danas ta stranka.

Foto: Tanjug/ SNS
Dragan Mihailović

- Milenković je zajedno sa još dvojicom Jeremićevih batinaša, pretukao Dragana Mihailovića ispred njegove kuće u Vodicama. Milenković je istrčao iz kola i bokserom počeo da udara Mihailovića po glavi, koji se od siline udaraca onesvestio - naveo je SNS.

Nakon toga, kaže se u saopštenju, "batinaši Vuka NATO Jeremića pobegli su sa mesta zločina", Mihailović je raskrvavljene glave kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Smederevskoj Palanci, gde je i zadržan nakon što mu je urađen skener glave, a ceo slučaj prijavljen je policiji.

U saopštenju SNS navodi da se "čuveni Mačak i ostali jurišnici, po instrukcijama Vuka NATO Jeremića danima iživljavaju nad stanovnicima Vodica koje maltretiraju, prete im i ucenjuju kako bi glasali za Vuka Jeremića" i da je sve kulminiralo fizičkim nasiljem u petak uveče, koje je moglo da ima tragične posledice da se u blizini nisu zatekli svedoci, Mihailovićeve komšije.

SNS u saopštenju navodi sa da Jeremić, "tajkunska marioneta sa uporištem u biračkom telu manjim od statističke greške, ne može da se pomiri sa činjenicom da je beznačajna politička figura u Srbiji, kao i da će na lokalnim izborima 25. marta, doživeti još jedan debakl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading