TRAMP NUDI "VELIKU SRBIJU": Ostavite Putina - dobićete sever Kosova i RS!

Autor:

Vesti

23.03.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja Trampova ponuda Srbiji, po principu uzmi ili ostavi: ukoliko se distanciramo od Rusije, dobićemo sever Kosova i Republiku Srpsku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Šta Vašington traži od Srbije? Ko nam je preneo ta saznanja? Kako bi se podvrgavanje Srbije toj uceni odrazilo na njen odnos sa Rusijom i ulazak u Evropsku uniju?

Ko je novi savetnik Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost? Da li se on protivio proglašenju nezavisnosti Kosova? Da li je njegov dolazak dobra vest za našu zemlju?

Kakvi su stavovi pomenutog savetnika o Kosovu? Šta o tome kaže Ivica Dačić? Da li i kako Tramp može da promeni svoju jednostranu politiku prema Kosovu i Metohiji? 

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, čitajte u vikend izdanju Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mara

24.03.2018 19:19

Obecanje ludom radovanje, a i malo se nudi. Smesno. Neka oni prvo Srbiji i defakto vrate Kosmet-Staru Srbiju koju su 1999. bombama oteli. A sto se velike Srbije tice, ne samo ona vec otrcana fraza Ogulin-Karlkovac-Virovitica - Karlobag, vec od Srpskih Moravica do Soluna. Pa da se razmisli...

Giga

01.04.2018 14:41

Amerikancima nikada nista ne verujem. Steta sto su toliko jaki pa im niko nista ne moze.