MILOJIČIĆ: Jeremić laže, DS neme nikakve veze sa SNS!

Autor:

Vesti

23.03.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Izvršnog odbora DS Radoslav Milojičić Kena za Srpski telegraf kaže da su demokrate u Smederevskoj Palanci u koaliciji sa Novom strankom i DSS, te da su oni jedini koji ne sarađuju sa vlašću.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Optužio Jeremića: Radoslav Milojičić Kena 

Ovim rečima on odbacuje tvrdnju lidera Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je, gostujući na televiziji N1, rekao da je u ovom gradu napravljena "dosta čudna lista DS, DSS, LDP i SDS", kojima je jedino zajedničko to što su na beogradskim izborima ostvarili jako loš rezultat, kao i da je ta lista oborila listu njegove stranke prilikom predaje liste.

Jeremić priča neistine, i dalje je kao Koštunica neobavešten

Prema Jeremićevim rečima, ova lista sada ima podršku vlasti i aktivista SNS, dok Milojičić kategorički odbacuje optužbe.

- Jeremić priča neistine, i dalje je kao Koštunica neobavešten. Ovde nema SDS sa nama u koaliciji. Mi smo u koaliciji sa Novom strankom i DSS, tačka. Čisto da se zna, pozvali smo sve za saradnju, e, sad, što ostali nisu odgovorili i kobajagi predstavljaju opoziciju, dok su njihovi ljudi direktori škola i preduzeća, to morate s njima da vidite. Mi smo jedini u opoziciji koji nemaju nijednog funkcionera, direktora, nikoga ko ima bilo kakve dodire sa sa vlašću - poručuje Milojičić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Navikao da izmišlja: Vuk Jeremić

25. marta održavaju se izbori u Smederevskoj Palanci

U prilog tome predsednik IO DS navodi da su njihove pristalice izložene konstantnim pritiscima vlasti, pretnjama otkazom, a dogodio se i jedan incident sa pištoljem koji su prijavili policiji.

- Pretili su našim aktivistima na nekoliko lokacija pištoljem, govorili im da skinu plakate, što oni nisu hteli, pa je jedan od njih sklonio jaknu u stranu i pokazao na pištolj. Onda su skinuli, pozvali smo policiju, koja je uzela izjave, dali smo opis i sad čekamo epilog. Isto kao što sam pozvao ministra policije Nebojšu Stefanovića da otkrije ko upravlja vozilom registarskih tablica PA 028 ŠV, kojim su razbili naše prostorije, i još uvek ne mogu da pronađu čije su to registracije - priča Milojičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading