ONAJ KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI! JEREMIĆ: Šutanovac, Čeda i Tadić rade za Vučića!

Autor: informer.rs

Vesti

22.03.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar Vuk Jeremić optužio je lidere opozicije Dragana Šutanovca, Čedomira Jovanovića i Borisa Tadića da su izdajnici koji šuruju sa aktuelnom vlašću.

RepublikaFoto: Tanjug
Nema više šta da kaže, pa opleo po opoziciji!

Jeremić je, gostujući na TV N1, svoje nekadašnje najbliže saradnike optužio da imaju podršku SNS i da zato nisu hteli da pristupe izbornoj koaliciji okupljenoj oko Dragana Đilasa.

- Situacija je danas takva da DS, DSS, LDP i SDS imaju jednu vrstu podrške od strane vladajuće stranke koju sasvim sigurno nemamo mi. U Smederevskoj Palanci, na primer, pored liste Narodna stranka postoji i lista na kojoj su DS, DSS, LDP i SDS. Ta lista je oborila listu Narodne stranke prilikom prijavljivanja i to podržana glasovima SNS - rekao je Jeremić, dodajući da nijedna od pomenutih stranaka nije bila zainteresovana za saradnju sa njim, Jankovićem i Đilasom:

- Od početka sam bio za jedinstven nastup opozicije, za jedan zajednički front. DS je bila dobrodošla, ali nije pokazala spremnost za to, opredelila se za jedan drugi put koji se nije pokazao naročito uspešan - naveo je Jeremić.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

I dok se prozvani opozicionari juče nisu oglašavali, poslanik SNS Aleksandar Marković kaže za Informer da onaj ko gubi ima pravo da se ljuti.

- Očigledno je Jeremić ljut na sve oko sebe zbog debakla na beogradskim izborima i sad su mu svi krivi. Optužbe su mu besmislene, niko od njih nema veze sa SNS, pa u kampanji su se naprosto utrkivali ko će glasnije i oštrije napadati Vučića i našu stranku - zaključuje Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (92)

Loading
mihajlo

22.03.2018 21:01

Svi su oni zajedno pokazali koliko vrede!

Veljko

23.03.2018 08:48

@mihajlo - I svi na isti način pokušavaju da zataškaju svoj neuspeh.

sasai

22.03.2018 21:03

Uvek bilo i bice kao sto je i svakog puta kad izgube pa se ljute

kili

22.03.2018 21:06

Jereminu svi krivi za njegove politicke neuspehe