ŽELIMO DA VLADA SRBIJE FUNKCIONIŠE KAO TIM!

Autor: Tanjug

Vesti

20.03.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekonstrukcija je neophodna da bi vlada funkcionisala kao tim, i želim da počne što pre i što pre se završi, da se ne bi ugrozilo efikasno funkcionisanje vlade, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Brnabićeva o rekonstrukciji Vlade

Zato je, kaže, i zamolila predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se sastanu u najkraćem roku po njegovom povratku iz Brisela, kako bi se sa njim, kao predsednikom najjače stranke, konsultovala u vezi sa personalnim rešenjima. 

Brnabić je na pitanje novinara rekla da misli da u vladi postoje oni kod kojih je prevelika sujeta, koji nisu timski igrači i imaju možda malo više samopromocije, dok je njen prvi i osnovni kriterijum da ima timske igrače koji sve podređuju timu i zajedničkom cilju. 

O tome će, kaže, razgovarati sa predsednikom Vučićem, čiji je poziv da bude mandatar i prihvatila, jer zna kolika je njegova želja da Srbija ide brže napred.

Zato će, kako je dodala, pre svega tražiti njegovu podršku i podršku SNS, a zatim i ostalih koalicionih partnera.

Ona je rekla da je vlada tu zbog građana, koji ne treba da brinu ko koga voli više ili manje, ili ko se sa kim u vladi svađa, i dodala da to ne treba da ih zanima. 

Upitana na koje članove misli, Brnabić je odgovorila:

- Dovoljno sam rekla u ovom trenutku. 

- Htela sam da se foksusiram na osobine nekih od članova mog kabineta i na to zašto mislim da oni možda mogu da budu savršeni članovi nekog drugog tima, ali ne i mog - zaključila je premijerka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (112)

Loading
Sale

20.03.2018 14:40

Sigurno je da ce posle Brisela Vucic sa Brnabicevoj raditi na rekonstrukciji Vlade.

Sara

20.03.2018 17:16

@Sale - Naravno da ce raditi na rekonstrukciji Vlade.

Miloš

20.03.2018 14:42

Premijerka na pravi način upravlja Vladom, ali je svesna da uvek može bolje. Siguran sam da će rekonstrukcija biti obavljena na pravi način i da će Srbija nastaviti svim silama razvoj!

pera

20.03.2018 14:46

Jedino tako možemo imati reproduktivnu vladu.