SEDNICA GLAVNOG ODBORA DVERI: Boško bi kao da ode, a oni mu kao ne daju

Autor:

Vesti

19.03.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dveri su saopštile da je Glavni odbor odbio ostavku koju im je ponudio predsednik pokreta Boško Obradović nakon što u koaliciji sa Radulovićevim Dosta je bilo nisu prešli cenzus na beogradskim izborima. Ostavka, kako se navodi, jednoglasno je odbijena.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Malo se femka: Boško Obradović

U javnosti je odmah počelo da se nagađa da se Obradović unapred dogovorio sa vrhom pokreta da ostavku podnese samo reda radi, a da je oni odbiju, baš kao u čuvenom snimku s početka sukoba u SFRJ, kada vojnik JNA, na položaju negde u Sloveniji, u kameru izgovara: "Oni bi kao da se otcepe, a mi im kao ne damo." Koliko u tome ima istine juče od njega nismo uspeli da saznamo jer nam na pitanja koja smo mu poslali SMS porukom, kako nam je sugerisano u Dverima, nije odgovorio.

Bilo kako bilo, u saopštenju GO Dveri stoji da ostavka nije prihvaćena jer "ne žele da nasedaju na režimske medijske spinove". Pa ko razume - razume...

Pokret Dveri je na beogradskim izborima učestvovao na zajedničkoj listi sa pokretom Dosta je bilo. Ostali su ispod cenzusa sa osvojenih 3,9 odsto glasova iako su pre glasanja najavljivali dvocifreni rezultat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (87)

Loading
Sima

19.03.2018 17:57

Jos jedna farsa za javnost u rezji Boska Obradovica.

sima

19.03.2018 17:58

Smesniju vest ne procitah

Hana

19.03.2018 18:47

@sima - Slatko su nas nasmejali.

sonja

19.03.2018 18:00

Kao on bi da ode a oni mu nedaju.