Pacoli: DAČIĆ MI STALNO PODMEĆE NOGU!

Autor: Tanjug

Vesti

19.03.2018

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, na nedavno održanom neformalnom sastanku ministara spoljnih poslova "zapadnobalkanske šestorke" u Sarajevu, tužakao je šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića da mu stalno "podmeće nogu", pišu Večernje Novosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bedžet Pacoli

- Ljudi sa Kosova su mladi, a ne mogu slobodno da putuju. Srbija pravi probleme svaki dan. Putujem i borim se da dobijem priznanja Kosova, a Ivica ih sruši - navode Novosti da je Pacoli rekao kolegama, u trenutku kada je Dačić tokom radnog ručka izašao da razgovara s novinarima. 

Pacoli je, piše list, krenuo da nabraja kako "Srbija blokira Kosovo u slobodnom kretanju robe, da postoji problem i sa Bosnom i Hercegovinom, jer su ljudima sa Kosova potrebne vize".

- Nemamo ni direktan kontakt sa Evropskom unijom, jer smo okruženi Srbijom, Makedonijom i Albanijom - govorio je Pacoli koji je, prema neimenovanim izvorima "Novosti", jedino bio zadovoljan namerama Beograda da gradi auto-put preko Kosova i Metohije do Tirane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Northon

19.03.2018 17:15

Doći ćete vi na vaše mesto kad Amerikanci budu digli ruke od vas.

mario

19.03.2018 17:21

On prica o podmetanju??! Baraba!

Heroj nacije

19.03.2018 17:21

Pacoli, nadam se da ces se vec jednom saplesti na tu nogu.

mario

19.03.2018 17:22

Da je sreca on bi bio u zatvoru!