VUČIĆ: Je l' se to Jeremić sa Alpa sekira za Olivera, koga je video 3 puta u životu?

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.03.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kako to mi opstruišemo istragu ubistva Olivera Ivanovića, kad je ona u rukama Albanaca i kosovske policije", upitao je danas predsednik Aleksandar Vučić na molbu da prokomentariše izjavu lidera Narodne stranke Vuka Jeremića.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

- Najpre da primetim: da li on to poručuje iz švajcarskih Alpa, gde se odmara od angažmana u UN? Pa odande poručuje da neko u Srbiji opstruiše istragu, iako je Olivera Ivanovića video tri puta u životu dok je Oliver bio moj, da ne kažem prijatelj, ali dobar poznanik - rekao je Vučić. 

Dodao je da su inače naše sumnje sve veće u pogledu i istrage i njenih rezultata.

Za sutra je najavio da će o tome govoriti više, te zaključio da se čini "da će naše sumnje na kraju biti potvrđene". 

Nasuprot primedbama Jeremića o opstukciji istrage, Vučić je njega upitao - ko je opstruisao istragu o ubistvu Ranka Panića? 

RepublikaFoto: Tanjug

Upitan da komentariše najavu da neke televizije pripremaju specijalne emisije o njegovoj prošlosti, Vučić je poručio "samo neka prave", te dodao da Ðilasu i Šolaku želi još mnogo miliona, ali i da narodu vrate ono što mu je oteto. 


- Nema ničega što sam ukrao, niti bilo čega gde sam ojadio svoj narod - rekao je Vučić i dodao da on, za razliku od njih navodno bezgrešnih, jeste grešio, ali je uvek nastojao da se bori za svoj narod. 

- I nemam 25 miliona evra - rekao je i dodao da mu to nije ni važno, već da li ćemo uspeti da uvećamo broj ljudi u Toplici za 25.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (95)

Loading
Milan

16.03.2018 13:32

Opozicija je ta koja opstruiše vlast. Nemaju bolje argumente nego se bave netačnim tvrdnjama. Ništa dobro nisu uradili za ovu zemlju i treba da puste ljude koji su dobri u svom poslu to da rade.

Nata

16.03.2018 13:33

Šta je Vuk učinio za porodicu Ivanovića, šta je učinio za istragu, on se hvali da je jako uvažavan u svetu.

mara

16.03.2018 13:33

Vuk Jeremić je stvarno dno dna od političara

delije1389

16.03.2018 14:59

@mara - Kako se samo bruka ,sram ga bilo.