OPOZICIONARI SE SAKRILI U MIŠIJU RUPU

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

13.03.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri propale srpske opozicije, posle neviđenog debakla na izborima u Beogradu 4. marta, potpuno su se povukli iz medijskog života i nestali sa svih društvenih mreža!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nema ih nigde: Janković, Jeremić i Đilas

Saša Radulović i Dragan Šutanovac prošle nedelje su podneli ostavke na čelne pozicije DJB i DS. Ostali opozicioni lideri i liderčići sklonili su se u tešku medijsku ilegalu! I dok je Tviter pre beogradskih izbora 'goreo' od njihovih zapaljivih političkih poruka, niko od 'velikih opozicionara' poput Đilasa, Jankovića, Jeremića i Obradovića već skoro nedelju dana nije napisao ni jednu jedinu političku poruku.

Da stvar bude još gora, Janković je 8. marta na Tviteru najavio "nove aktivnosti opozicije" i velike promene, od kojih očigledno nema ništa.

- Posle beogradskih izbora imamo novu političku scenu na strani opozicije. Naša dužnost, a šansa svih za promenu - napisao je Janković, a to je ujedno i poslednja njegova poruka objavljena na ovoj društvenoj mreži.

Da su se Đilas, Janković, Jeremić, Obradović i ostatak ekipe zavukli u mišju rupu, osramoćeni zbog izbornog rezultata, potvrđuju i sagovornici Informera.

Tako Milenko Jovanov, potpredsednik SNS, kaže da su predstavnici opozicije s razlogom oterani u magareću klupu.

- Nisu se ti političari povukli iz javnosti zato što su to želeli. Pa setite se samo kako su svi oni redom najavljivali veliku pobedu. Njih je narod poslao u magareću klupu srpske politike. Ipak, ne verujem da su iz brodoloma na beogradskim izborima išta pametno naučili. Oni će i dalje mržnjom i histerijom pokušavati da se domognu vlasti, ali će se po ko zna koji put saplesti o isti kamen, što najviše govori o njima - objašnjava Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
asid

13.03.2018 20:05

Sve skot-ne stranke imala je spontani podbačaj!