SAŠA JANKOVIĆ PRIHVATA SVE NOVINARE: Ne cenzuriše kao Đilas, ali ne odgovara na sva pitanja

Autor: G.M.

Vesti

13.03.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puštam novinare na konferenciju, ali ne odgovaram na nezgodna pitanja, bio bi moto kojim se rukovodi lider PSG Saša Janković posle beogradskih izbora.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Bez odgovora, Saša Janković na konferenciji za novinare

Iako je koalicija sa Draganom Đilasom posle skromnog rezultata na beogradskim izborima opstala, mimoilaženja u pojedinim stavovima između njih dvojice su sve očiglednija. Dok je Đilas u stilu velikog cenzora tokom izborne noći zabranio nekim medijima, među kojima je bio i Srpski telegraf, izveštavanje iz svog štaba, Janković je gostoljubiv prema svim novinarima, ali ne odgovara na pitanja koja mu ne odgovaraju.

Tako je na konferenciji za medije organizovanoj povodom sumiranja izbornog rezultata lider PSG govorio o daljim koracima svog pokreta, ali kad je došlo vreme za pitanja novinara koje je Đilas stavio na crnu listu, Janković je odbijao da odgovori.

Na direktno pitanje novinara Srpskog telegrafa da prokomentariše otvoreno pismo koje je Dragan Đilas uputio norveškom ambasadoru, Janković je rekao:

- Ovo je konferencija PSG. Nemojte da zloupotrebljavate gostoprimstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (111)

Loading
sale

13.03.2018 18:56

Jedan ne prima odredjene novinare, drugi ne odgovara na pitanja. To mu dodje na isto. Znači da nšto kriješ ili hoćeš da se ne sazna.

Daca

14.03.2018 06:46

@sale - Bas tako. Cenzura je u oba slucaja koliko se ja razumem.

Maja

13.03.2018 18:56

Jankovic jedino vesto izbegava odredjena pitanja.

Dušica Peteji

13.03.2018 19:11

@Maja - Pa zar da priča o sramnoj prošlosti.