Milićević: Zajedno gradimo uspešnu i bogatu Srbiju

Autor:

Vesti

26.10.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je naglasio da mladi moraju da imaju jasan stav, da veruju u njega i da ako žele da promene svet na bolje, prvo menjaju sebe, pa onda sve druge.

Milićević: Zajedno gradimo uspešnu i bogatu Srbiju

Foto: Ustupljene fotografije

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen sa koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević razgovarao je danas sa učenicima Gimnazije u Lazarevcu na tribini "Sa ministrom na TI". Tribina je održana u prostorijama "Moderne galerije", a ministar je mladima u neformalnom razgovoru odgovarao na sva pitanja koja ih zanimaju . 

- Vi ste budućnost Srbije i zajedno sa vama mi gradimo uspešnu i bogatu državu. Cilj nam je da svako od vas ostane ovde u zemlji u kojoj će moći da bude uspešan u poslu kojim se bavi. Vaša država je tu da vas podrži, a vi morate da sanjate velike snove i da imate na umu da su vaš rad i vaša upornost ključ da otvorite vrata tih velikih snove. Učite i stičite znanje, jer vaše znanje je vaša moć koju nikada niko neće moći da vam oduzme - poručio je ministar mladima.

On je naglasio da mladi moraju da imaju jasan stav, da veruju u njega i da ako žele da promene svet na bolje, prvo menjaju sebe, pa onda sve druge. 

- Svako jutro kad se probudite razmišljajte šta dobro možete uraditi toga dana i za sebe i za svoju porodicu, okruženje, svoju zemlju... Budite jedinstveni jer samo kad ste složni onda ste nepobedivi. Jedinstvo i sloga je ono što je danas najpotrebnije Srbiji, a budućnost Srbije ste upravo vi - poručio je ministar u razgovoru sa mladima. 

Tribina u Lazarevcu jedna je u nizu u okviru kampanje „S ministrom na ti“. Ministar Milićević narednih nedelja obići će celu zemlju i razgovarati sa mladima u gradovima i opštinama širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading