NEDIMOVIĆ U KOVILOVU: Pobeda liste SNS omogućiće nastavak razvoja turizma

Autor: Tanjug

Vesti

27.02.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Nedimović obišao je Lovačko udruženje "Beograd" u Kovilovu na Paliluli, gde je poručio da grad Beograd i država ulažu u razvoj lovsta i turizma i da će pobeda liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" omogućiti nastavak tog razvoja.

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap
Branislav Nedimović

- Jako je važno reći da grad Beograd i država dosta pomažu i mislim da ćemo nakon pobede liste ''Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd!'' imati još više prilike da pomognemo ovakvim ljudima koji vredno rade svaki dan - rekao je tom prilikom Nedimović i dodao da se dodatnim ulaganjem u infrastrukturu, lovstvo i turizam još više razvijati u Beogradu.

Lovačko udruženje "Beograd" sa Nedimovićem je obišao i član Predsedništva Aleksandar Jovičić koji je naglasio da ovo udruženje predstavlja veliki potencijal za Palilule i Beograda, jer omogućava dalji razvoj ne samo lovstva već i turizma uopšte. 

Ukoliko pobedi lista "Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd!" možemo očekivati da i ova delatnost u Beogradu zaživi, što će dodatno uticati i na razvoj turizma u našem glavnom gradu, a samim tim i više novca u budžetu“, rekao je Jovićić.


Nedimović i Jovičić su pozvali sve da 4. mart zaokruže broj 1 i podrže odgovoran tim Srpske napredne stranke, jer tako daju svoj glas nastavku razvoja i modernizacije Beograda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (65)

Loading
Foki

27.02.2018 20:37

Pobeda liste br.1.je sigurna i omogucice razvoj na svim poljima.

kontesanera

27.02.2018 20:38

Pobedom liste SNS-a nastavlja se razvoj Beograda.

jana

27.02.2018 20:39

Pobeda SNS je sigurna.

kika11

27.02.2018 20:39

Beograd je postao svestka metropola koja privlaci turiste zahvaljujuci dobrom radu aktuelne vlasti.