IZBORIO SE! Beli ipak u trci za gradonačelnika!

Autor: Tanjug

Vesti

26.02.2018

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravni sud potvrdio je rešenje Gradske izborne komisije o proglašenju liste Ljubiše Belog Preletačevića za predstojeće izbore u Beogradu pošto je odbio kao neosnovane četiri žalbe kojima se osporava zakonitost rešenja GIK-a.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MARKOVIĆ
Ljubiša Preletačević Beli

Na sajtu Upravnog suda danas su objavljene presude kojima su odbijene žalbe četiri podnosioca protiv rešenja GIK-a kojima su kao neosnovani odbijeni prigovori na rešenje te Komisije kojim je proglašena izborna lista pod nazivom "Ljubiša Preletačević BELI - Zato što volimo BELOVGRAD".

Odbijene su žalbe birača M.V, P.V. i N.K. kao i žalba kandidata za odbornika sa liste Da oslobodimo Beograd - Demokratska stranka (DS), Socijaldemokratska stranka (SDS), Nova stranka (NOVA) i Zelena ekološka partija – zeleni (ZEP-zeleni) V.V.

Prošle sedmice Upravni sud je poništio prvo rešenje GIK-a o proglašenju ove liste, pošto je bio utvrdio određene nedostatke, koji su u međuvremenu otklonjeni, pa je izborna lista ponovo proglašena 21. februara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (81)

Loading
Jane

26.02.2018 11:26

Bolje Beli nego Djilas.

Sandra

26.02.2018 11:29

Sud je done odluku i na se mora postovati.

Fudbaler

26.02.2018 11:32

Beli je od tajkuna, tajkuni nisu iznad države.

jOVAN

26.02.2018 11:33

Preletačević je neozbiljan lik, nema kvaliteta za takvo mesto. SNS tim je tim pobednika koji jedini na pravi način može da upravlja gradom!