KURTIJEVOM NARKO-DILERU ODREĐEN PRITVOR: Saborcu lažnog premijera policija pronašla 11.300 doza ekstazija

Autor:

Vesti

17.08.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem odborniku Pokreta Samoopredeljenje iz Prištine, Besniku Mujeciju, koji je uhapšen u Albaniji zbog sumnje u trgovinu drogom, određen je pritvor od strane Krivičnog suda u Tirani.

KURTIJEVOM NARKO-DILERU ODREĐEN PRITVOR: Saborcu lažnog premijera policija pronašla 11.300 doza ekstazija

Foto: YouTube/Printscreen, Tanjug/AP

Isti sud je takođe naložio pritvor bez vremenskog ograničenja za ostale uhapšene u operaciji tokom koje je zaplenjeno 11.300 doza ekstazija: Mithatu Ramadaniju, Kaljemu Picariju, Ambru Miftariju i Danijelu Avdiu.

Sudija Gert Hodža je odobrio zahtev tužioca da se nastavi istraga protiv svih petorice uhapšenih dok se nalaze u pritvoru.

Aljbin Kurti nije još uvek odgovorio na hapšenje Mujecija, dok je Samoopredeljenje saopštilo da ga je isključilo iz stranke. Ministarka pravde Albulena Hadžiu je reagovala na reakcije opozicionih stranaka na Kosovu nakon vesti o hapšenju Besnika Mujecija, nazivajući ih smešnim. 

- Što se tiče optužbi opozicije, meni su smešne jer kada ne verujete ni sebi u ono što govorite, veoma je teško da vam neko drugi veruje. Smatramo da se takve optužbe iznose kada nemate činjenice i samo pokušavate da bacite pepeo u oči građanima - rekla je.

Policija u Albaniji uhapsila je člana Pokreta Samoopredeljenje i odbornika te stranke u Skupštini Prištine Besnika Mujecija pod sumnjom za prodaju i trgovinu narkoticima u Albaniji, a u toj policijskoj akciji zaplenjeni su narkotici u vrednosti od skoro pola miliona evra, prenosi Albanijan post.

Mujeci je, kako se navodi, bio deo kriminalne grupe koja je prevozila narkotike u Albaniju, a uhapšeni su locirani sa sumnjivom pošiljkom narkotika u kojoj se nalazilo 11.300 tableta ekstazija, tržišne vrednosti oko 400.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading