PUKLA JOŠ JEDNA AFERA: LAŽOVI

Autor:

Vesti

23.02.2018

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla još jedna laž Saše Jankovića i opozicije! Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) utvrdio je da nema bitnih razlika u broju birača na biračkim spiskovima beogradskih opština u odnosu na 2016. godinu, čime je pala u vodu očigledna laž lidera PSG i većeg dela opozicije da vlast u Beograd doseljava glasače iz unutrašnjosti.

RepublikaFoto: Tanjug
Ovako je širio paniku

​PROVALJENA PODVALA

Janković je, naime, mesecima uoči beogradskih izbora tvrdio da ima jasne i nedvosmislene podatke da vlast priprema veliku izbornu krađu, te da se u pojedine beogradske opštine doselio veliki broj birača.

- Imamo statističke podatke koji ukazuju da su opštine Vračar i Zvezdara promenile strukturu stanovništva. Na Vračaru je to gotovo 10 odsto birača. To je masovna krađa - zazvonio je na sva zvona Janković još u oktobru prošle godine.

CRTA je momentalno reagovala na ovakve navode i započela istraživanje. Konačni rezultati, objavljeni pre nekoliko dana, pokazali su da su Jankovićeve tvrdnje u najmanju ruku besmislene jer na opštini Vračar u odnosu na 2016. godinu sada ima 547 birača manje, dok se na Zvezdari njihov broj uvećao za 2.638, što je u okviru normalnih kretanja.

Politika se ne gradi na izmišljotinama, stvarnost će vas demantovati

Aleksandar Antić, SPS

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da je očigledno pukla još jedna bezočna laž opozicije.

- Naravno da nema bitnih razlika u broju birača i naravno da žuto-riđa koalicija laže. U svom beznađu u kojem su se našli ostalo im je još da probaju sa ovom laži - kaže Glišić.

KAMO IZVINJENJE?

Kandidat SPS za gradonačelnika Aleksandar Antić kaže da bi bio red da se neko od brojnih političara opozicije makar izvini Beograđanima zato što su ih danima zasipali paranoičnim besmislicama.

U svom beznađu u kojem su se našli ostalo im je još da probaju sa ovom laži

Darko Glišić, SNS

- Politika se ne gradi na glasinama i na izmišljotinama, stvarnost će vas pre ili kasnije demantovati, ali mislim da u opoziciji nisu izvukli pouku iz ovog slučaja i da im neće smetati da lansiraju neku novu naučnofantastičnu priču. Dobro je što građani lako razdvajaju stvarnost od fikcije i ne padaju na ovakve konstrukcije, pa će 4. mart6a imati lak izbor - uveren je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading