RADULOVIĆ POZVAO 4 TELEVIZIJE DA EMITUJU DUEL NJEGA I ŠAPIĆA

Autor:

Vesti

21.02.2018

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dosta je bilo" pozvao je večeras četiri televizije da organizuju predizborni TV duel uživo predsednika D JB Saše Radulovića i predsednika Opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

RepublikaFoto: Republika
Saša Radulović i Aleksandar Šapić

- Zbog velikog interesovanja javnosti, molimo Vas da u što kraćem roku organizujete ovu emisiju. Tema duela su predstojeći beogradski izbori.  Saši Raduloviću odgovara bilo koji dan i vreme - navodi D JB u dopisu, koji je, kako je saopšteno, upućen generalnom direktoru RTS Draganu Bujoševiću, generalnoj direktorki TV Prva i TV O2 Manji Grčić i glavnom i odgovornom uredniku informativnog programa TV N1 Jugoslavu Ćosiću.

Šapić je još danas izrazio želju na Tviteru da se vidi uživo sa Radulovićem, a da li će nešto biti od tog duela ostalo nam je da pratimo njihovo prepucavanje preko društvenih mreža

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
MILAN

21.02.2018 22:44

Meksička sapunica se nastavlja, a dva glavna glumca se prepucavaju, narodski rečeno, onako preko plota, ko dva pevca.

Desimir Pantic

21.02.2018 22:51

Cirkus se nastavlja. Samo se nadam da ce posle izbora da napusti grad. Ovo je strasno koliko je ova opozicija i smesna, i tuzna. Pa narednih 20 god na izborima imam da glasam za SNS!

Jelena

21.02.2018 22:53

Nema ništa od toga. Gangula ne sme da duel dok mu to ne dozvoli Đilas!

Mina

21.02.2018 22:56

Bio bi to uzbudljiv duel..