RUSI OTKRILI KO JE UBIO OLIVERA

Autor: Republika

Vesti

20.02.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atentat na Olivera Ivanovića izvela su dvojica operativaca, pripadnika islamske države iz grupe Lavdrima Muhadžerija, poznatog kao Kapetan Lav iz Kačanika, utvrdili su ruski obaveštajci koji su izveštaj o tome dostavili srpskim službama, saznaje Srpski telegraf od izvora iz bezbednosnih struktura. Muhadžerija su nedavno u Siriji ubili upravo Rusi, dok njegova grupa godinama deluje na Kosovu.

RepublikaFoto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Oliver Ivanović

- Iako su oni povukli obarač, zločin su organizovali zajedno sa američkim obaveštajcima, za koje se u izveštaju navodi da imaju tajnu bazu u cementari u Kačaniku, a pomogla su i trojica Srba - podaci su koji su došli specijalci iz Moskve.

O motivima ubistva preksinoć je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji nije odbacio mogućnost da je nalogodavac ubistva Olivera Ivanovića Srbin ili Albanac, ali je i upozorio da je cilj Albanaca sa KiM da uđu na sever pokrajine i da će svaki razlog tražiti da to urade (pogledaj okvir).

Šta je sve Srpski telegraf ekskluzivno saznao o ubistvu Ivanovića?

Šta se događa sa porodicom Marjanović?

Šta se događa u svetu politike pred izbore? Šta ima novo u svetu, sportu, na estradi i u Zadruzi?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, pročitajte u Srpskom telegrafu u izdanju za 21. februar, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Radojka Savic

21.02.2018 15:42

Albanci su ubili olivera 100%